Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ;

Η ΚΛΕΠΡΟΜΑΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ
Συγκρινοντας την εποχη της χουντας με το σημερα και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ας θυμηθουμε ΠΟΣΑ αυτοκινητα κυκλοφορουσαν τοτε και ΠΟΣΑ κυκλοφορουν σημερα ΠΟΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ για να τα ξεπληρωσουμε ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ; Οι εφοπλιστες τα κερδη απο τα πετρελαια τα στελνουν αφορολογητα κατευθειαν στην Ελβετια. ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Απο

hellasforce.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – НОВОСТИ – NEWS – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ПРАВОСЛАВИЕ

1 σχόλιο:

  1. ΣΧΟΛΕΊΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Να ειναι η Ελλας πρωτη με σχολειο δημοκρατιας και παγκοσμια γλωσσα. Αγαπημένοι συντρόφοι δημοτες! Η τεχνολογία καθιστά δυνατή σήμερα τη βελτίωση της Δημοκρατίας με ψηφοφορίες για βασικά παγκόσμια και τοπικά ζητήματα. Είναι απολύτως απαραίτητο να ενωθουμε και να συμφωνήσουμε σχετικά με τους βασικούς νόμους. Η κοινή λογική μας θα κυριαρχει, όχι οι πολιτικοί και όχι οι μεγαλοι επιχειρηματιες. Πρέπει να επενδύσουμε επειγόντως σε ένα δημοκρατικό σχολείο με μια ιστοσελίδα με λειτουργία διαλόγου και δυνατότητα ψηφοφορίας. Να αρχίσουμε με όλους όσους είναι πρόθυμοι και ικανοί να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που να καταχωρούνται με προσβάσιμη περιγραφή της ζωής.
    Προτείνω νόμους που εχουν υψιστη προτεραιότητα.
    Δημοψηφισμα νομου για 12 χρονων υποχρεωτικη εκπεδευση.
    Δημοψηφισμα νομου για σχολειο δημοκρατιας.
    Δημοψηφισμα νόμου για μια παγκόσμια γλώσσα.
    Είμαι ευγνώμων για σχόλια και αποψεις! Καλή τύχη!
    Ο απολυτα καλύτερος τρόπος για να αρχίσουμε να ενώνουμε
    τους ανθρώπους και να καλύτερεψουμε την κοινωνια.
    Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, εκπαιδευτειτε, συμφωνειστε και πράξτε!
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ: “Εξω με την γλωσσα!”. Ποιοι ειμαστε “Εμεις”; Οι σπουδαιοτερες ερωτήσεις ειναι ταμπού! Αγαπητέ, πολιτικέ, δημοσιογράφε, τίμιε ακαδημαικέ και πολίτη, πες την αλήθεια και φιλοσόφησε σχετικά με την Ψηφιακή Άμεση Δημοκρατία DDD Digital Direct Democracy και την παγκοσμιοποιηση. Ποιοι είμαστε “ΕΜΕΙΣ” οι υποστηρικτές του κόμματος, θρησκευομενοι και ποιοι είναι “ΑΥΤΟΙ”;  “ΑΥΤΟΙ” δεν υπάρχουν. Όλοι στη γη είμαστε άνθρωποι με τα ίδια δικαιώματα και καθήκοντα και επιλέγουμε αμέσως με την ύψιστη προτεραιότητα, διαλογο και δημοψήφισμα να επικοινωνήσουμε με μία και μοναδική παγκόσμια γλώσσα και να καταργήσουμε για πάντα τον εθνικισμό και την προσωπολατρεια. Μαντεψε οικουμενικη γλωσσα: A: Αγγλικά, B: Κινέζικα ή C: Ισπανικά; Ποια χώρα θα είναι που θα εισάγει τα ισπανικά ως παγκόσμια γλώσσα; Πράξη κοινής λογικής για προστασία της φύσης, παγκοσμιοποίηση, τυποποίηση, ορθολογισμό και ισότιμη οικονομική ισότητα των ανθρώπων. fred.blomson@gmail.com,

    ΑπάντησηΔιαγραφή